Logo demaasenwaler.nl
Joosen & de Jager
Joosen & de Jager (Foto: Mark Engelen)

Theater ’t Mozaïek trapt nu al het nieuwe jaar af

  Uit

WIJCHEN - Op vrijdag 5 november start de verkoop van de tweede helft van dit seizoen van Theater ’t Mozaïek vol fantastische voorstellingen die vanaf 20.00 uur allemaal te boeken zijn via www.mozaiekwijchen.nl.

Een beladen moment, nu er net weer nieuwe maatregelen komen. Gelukkig zien we ook daarin terug dat theaterbezoek veilig en goed geregeld is, want een nieuwe sluiting of beperking van het aantal bezoekers is niet nodig.

De tweede seizoenshelft staat bol van prachtige voorstellingen die vooral opvallen in de enorme diversiteit. Zo begint het jaar na de uitverkochte try-out van Youp met een bijzondere danstheatervoorstelling van Compagnie21. Dit gezelschap bestaat uit professionele dansers met en zonder een (verstandelijke) beperking. Zij worden gevolgd door de populaire (tv-)wetenschapper Diederik Jekel en het laatste weekend van de kerstvakantie wordt afgesloten door Meneer Monster met de Wintergruffalo. En dat is nog maar het begin.

De variatie gaat door met een geweldige dragshow van Absolutely Drag, personalityshows van Défano Holwijn en Co with the Flow, prachtige verhalen door Yvonne Keuls en magische shows van Jochem Nooyen en Rob & Emiel. Ook muzikaal gezien kan de gevarieerde koek niet op: Floris Kortie, Scrum, laagdrempelige kennismaking met opera door Céline Jansen, a capella hits door Rock4 en terug in de tijd met Trio van Toen, 70’s Unplugged, You’ve got a friend en Lennon & McCartney akoestisch. En de staconcerten lopen uiteen van de ruige folk van Rapalje tot de danshits van We Go Back. Heel bijzonder wordt Levenslong door Ludique, een ode aan Robert Long.

Natuurlijk ontbreekt cabaret niet met o.a. Brabanders Christel de Laat en Rob Scheepers, publiekslieveling Fabian Franciscus en het enorme talent Glodi Lungungu. En ook onze regio is vertegenwoordigd door de Wijchense DJ André, de singer-songwriters Joan Ellen en Aimée Fraij en onze eigen Jo Toonen die zijn allerlaatste shows speelt, waar we extra stoelen bij gaan plaatsen omdat deze al uitverkocht waren.

Zo kunnen we eindeloos doorgaan, want er staan z’n 50 shows op het mooie programma. Ze zijn allemaal te bekijken en boeken op www.mozaiekwijchen.nl, ook met een lekker arrangementje erbij.

Meer berichten