Logo demaasenwaler.nl
Riverside is klaar voor het winterseizoen.
Riverside is klaar voor het winterseizoen. (Foto: Riverside)

Beachclub Riverside blijft deze winter open

  Uit

APPELTERN - Beachclub Riverside blijft open deze winter. Je kunt dit najaar na een frisse wandeling bij de horecagelegenheid terecht voor een heerlijke kop koffie of warme chocolademelk. Reden temeer om er eens lekker op uit te trekken.

‘Het afgelopen jaar hebben we gezien dat veel mensen hun eigen land hebben herontdekt en dat er ook in de wintermaanden behoefte is om erop uit te gaan. Reden genoeg om onze beachclub om te toveren tot een warm winters welkom’, legt Els Timmermans van Riverside uit. ‘Tot 23 december blijven we van donderdag tot en met zondag geopend tussen 11.00 en 20.00 uur. Bij succes wordt deze periode uiteraard verlengd.’ Wat is er lekkerder dan na een stevige wandeling te genieten van een drankje bij de warmte van het haardvuur? Rondom de haard is dan ook een gezellig loungehoek gecreëerd, en de lunch- en dinerkaart zijn vernieuwd en aangepast aan het jaargetij. ‘Men vindt daarop onder meer oma’s erwtensoep, warme apfelstrudel en andere hartverwarmende gerechten. Bovendien hebben we diverse activiteiten voor de kinderen; lekker marshmallows roosteren bijvoorbeeld. En wie behoefte heeft aan meer dan alleen een wandeling, kan informeren naar de overige mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het huren van elektrische limo tuktuk; een unieke manier om de omgeving te verkennen.’
Nieuw op de kaart is ook de ‘Winterwandeling’ lunchtafel; de ideale gelegenheid om met het gezin of een groep vrienden te genieten van een gezellig gedekte tafel, voorzien van diverse kleine gerechtjes.

Veel mensen hebben de afgelopen maanden deze mooie omgeving herontdekt. De prachtige natuur op en rond Strand Maaslanden vraagt erom daar dagelijks van te kunnen genieten. Riverside speelde daar eerder dit jaar al op in met de komst van de vier Blokhutboten en drie luxe safaritenten.
‘Op die manier wordt het gebied volledig benut en wordt recreatie naar een hoger niveau getild. De Beachclub deze winter is dan een logisch vervolg’, besluit Els.

Meer berichten