Logo demaasenwaler.nl
Foto: Poppentheater Tingeling

Tingeling in de herfstvakantie

  Uit

Op zondag 24 en dinsdag 26 oktober om 11.00 uur kunnen kinderen van 3 tot 6 jaar de voorstelling ‘Olifantje in het bos’ komen bekijken. Kosten 5 euro.

Een klein olifantje laat het staartje van zijn moeder los en verdwaalt. Eekhoorn Ploem de pluimstaart helpt hem: hoe ziet je moeder eruit? Het olifantje antwoordt: ze is groot, wel tot de lucht. Samen gaan ze op zoek. . 

Op woensdag 27 en donderdag 28 oktober om 11.00 uur wordt het herfstverhaal ‘Op een grote paddenstoel’ gespeeld voor kindjes van 2 tot 4 jaar. Kosten 5 euro.

Kabouter Tingeling mag van zijn moeder helemaal alleen naar het bos om eikeltjes te zoeken. Hij leert vriendjes kennen en beleeft een avontuur met Ploem de eekhoorn. die zich aan het klaarmaken is voor de winter. Een vrolijke voorstelling met gezongen en gespeelde liedjes.

Op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 oktober om 14.00 uur wordt besloten met ‘Het feestje van Oehoe’, voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Kosten 5 euro.

Kabouter Tingeling geeft een herfstfeest en nodigt een aantal vriendjes uit, zoals Ploem de eekhoorn en Miesmuisje. Oehoe de uil hoort dat: kun je zomaar dieren uitnodigen en komen ze dan? Hij besluit ook een feestje te geven. De dieren moeten nu kiezen: gaan we naar kabouter Tingeling of naar Oehoe?

De voorstellingen worden gespeeld in het theater aan de Tempelstraat op nummer 6 te Beuningen. Graag reserveren 024-6777034 of via de website www.poppentheatertingeling.nl.

Meer berichten