Afbeelding
Foto: Riverside

Opening Obstacle Mud Run parcours Strand Maaslanden

Toerisme

APPELTERN - Zondag 14 april om 11.00 uur is de officiële opening van het nieuwe Obstacle MUD RUN parcours bij recreatiegebied De Gouden Ham, Strand Maaslanden. Een parcours bestaande uit 18 obstacles, over een totale lengte van ongeveer 5 kilometer. Uit®waarde heeft dit parcours aangelegd in samenwerking met Riverside.

Het parcours loopt over het schiereiland van Strand Maaslanden, het terrein van Riverside en het Langeland aan de oevers van de Maas. Het is voor iedereen vrij toegankelijk zodat je, uiteraard op eigen risico, lekker kunt sporten. Het is ook mogelijk de route in te korten en een rondje te maken van ca. 2 kilometer. Directeur Alex Kwakernaak van Uit®waarde hoopt met de aanleg van dit parcours weer een nieuwe doelgroep naar Strand Maaslanden te trekken en een mooie aanvulling voor het gebied te bieden.

Wedstrijdrun
Ter gelegenheid van de opening organiseert Riverside in samenwerking met sportinstructeur Diëgo Alblas een wedstrijdrun. De wedstrijdrun start om 10.00 uur. Het parcours is geschikt voor de gevorderde maar zeker ook voor de beginnende sporter. Aanmelden hiervoor is wel gewenst.

Clinic
Daarnaast verzorgt Diëgo Alblas een clinic, geschikt voor alle leeftijden. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Je kan je op de dag zelf even aanmelden bij de bar van Beachclub Riverside. Het enige wat je mee hoeft te nemen is sportkleding en een gezonde dosis enthousiasme.De clinics worden gegeven om 11.45 en 12.45 uur en deelname is gratis.

Voor meer informatie en/of inschrijven voor de wedstrijd kijk op riverside.nl of mail naar info@riverside.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding