Afbeelding
Foto: TheaterTique

Winnaar van tv-programma Popster in Theater de Molen

Theater

BEUNINGEN - In april 2015 veroverde het blauwe mannetje Tique de harten van zowel jury als publiek en werd winnaar van het Nederlandse TV-programma Popster. Sindsdien is Tique een echte publiekslieveling, die al te zien was in theaters en op festivals in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Turkije en België.

In een verbluffend samenspel weten de speelsters van Theater Tique het elastische mannetje Tique zo te bewegen dat je je vanaf het eerste moment in zijn wereld verplaatst en met hem meeleeft. De speelsters zijn interactief met elkaar en met het publiek en de avonturen van Tique worden vol spanning, humor en emotie gebracht. Tique is bedacht en gecreëerd door Daphne Zandberg.

Naast het bespelen van Tique (samen met een medespeelster) is Daphne tevens poppenspeelster in diverse televisie-programma's, waaronder Sesamstraat.

De voorstelling RomanTique bestaat uit de verhalen De Truuk en RomanTique. In De Truuk wil Tique wil een hele moeilijke bijzondere truuk doen. Met vallen en opstaan en hulp van zijn nieuwe vrienden lukt dat wondermooi. In RomanTique wordt Tique verliefd, maar Tiqi blijkt wel een heel vreemd meisje te zijn! De voorstelling wordt gehouden op zondag 1 oktober om 14.00 uur. Entree 6,50 euro vanaf 2 jaar.