Afbeelding
Foto: NAS
sport

Wedstrijden NAS

Sport

BEUNINGEN - Woensdag speelden de midweek teams van NAS hun 1e wedstrijden. Nas MW 2 tegen SDDL. Al heel snel werd er door Monique 2 keer gescoord en was het 2-0. De tweede aanval kreeg de bal er niet in en zo kwam de verdediging onder druk te staan en werd de eindstand 2-3.

Midweek 2 speelden tegen Eendracht. De 1e helft verliep lekker voor NAS en met een ruime voorsprong werd er gerust. Na de rust liep het beter bij Eendracht en zakte NAS wat in. In de laatste 10 minuten herpakte Nas zich en won het overtuigd met 12-3

De pupillen E1 speelde een uitwedstrijd tegen Odio E1. NAS ging goed van start en had super veel kansen en balbezit. Jinthe scoorde het eerste doelpunt voor NAS. Odio wist ook te scoren en de doelpunten gingen gelijk op. Door goed samenspel wist NAS op het einde van de wedstrijd meer te scoren. Eindstand: 4-7 Doelpunten Naomi (2), Kyara (2), Jara, Jinthe en Frederique. Strafworpen 1-3 gewonnen.

De aspiranten C speelden in St Agatha Het zonnetje scheen heerlijk bij Quick - up in St. Agatha.

Ondanks dat we zonder wissels speelden en 2 “net herstelde” meiden, gingen de meiden met goede moed de wedstrijd in.

Jolijn scoorde 0 -1 met een doorloop bal. Het team speelde erg goed samen.

Er kwamen mooie acties uit dit samen spel. Zoals de knik waarbij er bijna gescoord werd.

Helaas gingen er niet meer ballen in. Quick -up kreeg ‘n strafworp en scoorde. Eindstand 2 - 1

Zondag speelden NAS 1 een uitwedstrijd tegen Jes/Klick 2. NAS had actieve aanvallen met veel kansen. Helaas gingen de kansen er niet in en moest de verdediging lang volhouden om het dicht te houden. Na 25 minuten scoorde beide partijen één doelpunt. Net voor de rust scoorde NAS nog 2 doelpunten. In de tweede helft gingen de kansen er niet heel snel in maar de verdediging van NAS bleef sterk. Eindstand 2-5, NAS ging er met de winst vandoor. Doelpunten: Lisa (2), Sterre, Lotte en Larissa.