Afbeelding
Foto:
fotoverslag

Familietoernooi HCD groot succes

Sport

DRUTEN - Zaterdag 27 mei was het Vrienden- en Familiehockeytoernooi van Hockeyclub Druten. Er hadden zich maar liefst 26 teams ingeschreven. De teams waren onderverdeeld in zes poules; vier vriendenpoules en twee familiepoules. 

Elk team had een originele naam en bijpassende outfit, van de Ferry’s (Ferry de flamingo) tot The Minions en van roodkapje tot cowboys en girls. De originaliteitsprijs ging naar het team ‘de Rickerts en Manuela’s’.

De hele dag stond in het teken van gezellig hockeyen met zowel vrienden- als familieteams. Ouders, vrienden, neven en nichten werden opgetrommeld om mee te doen met het toernooi. Niet alleen de fanatieke leden deden mee, ook niet-hockeyers waagden zich eraan om een wedstrijdje mee te doen.

Na de poulewedstrijden volgden voor de vriendenteams nog de kwartfinales, halve finales en tot slot de grote finale. Er was zelfs nog een extra halve finale tussen het team ‘de cowboys’ en ‘de Beijbbels’, omdat zij evenveel punten en hetzelfde doelsaldo hadden. Uiteindelijk werd het team ‘Cowboys en girls’ eerste en ‘Rickerts en Manuela’s’ tweede en was er een mooie derde plaats voor het team ‘Beijbbels ‘.

Voor de familieteams volgde na poulewedstrijden meteen de finale. De eerste plaats was voor de Ferry’s en een mooie tweede plaats voor de Shooters.

Vrienden en familie hockeytoernooi 2023, HCD Druten
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
De Ferry's werden eerste in de familiepoule.