Wedstrijden NAS afgelopen week.
Wedstrijden NAS afgelopen week. Foto: SV NAS

Wedstrijdverslagen NAS

12 mrt., 14:46 Sport

BEUNINGEN - Afgelopen woensdag speelden NAS C1 tegen TOG, de nummer 2 in de competitie.

Het werd spannend of NAS de 1e plek kon behouden. Er werd goed verdedigd en vrijgelopen en overgespeeld. NAS overheerste het eerste gedeelte van de wedstrijd. Nienke kreeg een strafworp en die ging erin. Later kreeg ze nog een strafworp en die ging er ook in. Ook Fiene en Mara scoorde. En Nienke scoorde ook nog een keer. Het werd nog spannend aan het einde van de wedstrijd, want TOG wist nog 5 keer te scoren. Uiteindelijk wist NAS met 6-5 te winnen. 

Pupillen F
Zaterdag speelden de pupillen F een thuiswedstrijd tegen DAW Schaijk. NAS kreeg meteen veel kansen en kwam op voorsprong door 3 doelpunten van Sylvie. In de tweede helft ging het gooien en vangen minder goed bij NAS. DAW had daardoor meer kansen. Eindstand 10-8 voor NAS.

Pupillen D
Zondag speelden pupillen D van NAS thuis tegen Odio. NAS ging goed van start en ging met 2-1 voorsprong de rust in. De tweede helft ging NAS goed verder, en scoorde Eva en Fiene nog een keer. Maar Odio wist vaker te scoren. Eindstand 4-8.

Aspiranten C
Zaterdag speelden de aspiranten C thuis tegen DAW. Er werd goed gespeeld, maar DAW kwam op voorsprong. Gelukkig kwam NAS goed terug. Madelynn, Alisha en Eva scoorden, waarmee de wedstrijd werd gewonnen met 3-1.

Goed gewerkt meiden.

Digitale krant