Wedstrijden korfbalvereniging NAS

BEUNINGEN - De leden van korfbalvereniging NAS waren afgelopen week weer actief.

Woensdag speelden de midweek 1 tegen Klimop in Weurt. NAS beginsterk en met mooie aanvallen was het 4-0. NAS werd slordig en onnauwkeurig en liet Klimop langzaam dichterbij komen. Het werd spannend van de grote voorsprong was nog maar 1 puntje over. NAS wint deze mooie wedstrijd met 9-8.

De pupillen D van NAS moest zaterdagmiddag uit tegen de Horst. De dames van Nas gingen goed van start. Ze speelde goed samen, en daarom kon Femme in de eerste helft 4 doelpunten maken. De ruststand was 0-4. De tweede helft ging Nas goed verder. Jade scoorde een mooi afstand schot. Ook Fiene gooide hem er mooi in. Op het einde wist Femme nog een mooi afstand schot te score. De eindstand is 0-7 geworden.

De aspiranten C speelden in Oeffelt tegen Quick up. Er werd goed verdedigd en vrij gelopen het duurde even voor er gescoord werd. NAS had verschillende kansen maar ze wilde er niet allemaal in. Er werd ook goed verdedigd door de tegenstander. Het werd 0-10. Madelynn scoorde 4x, Aniek 2x, Mirre 1x, Eva 2x en Nienke 1x.