Afbeelding
Foto: Hans Crans

Leden Fittafeltennis succesvol bij toernooi

23 jan, 10:27 Sport

VEENENDAAL/BEUNINGEN - Donderdag 19 januari hebben 7 leden van 60 plus Fittafeltennis deelgenomen aan een groot Toernooi in Veenendaal bij Eredivisieclub SKF.

In een prachtige tafeltennis accommodatie stonden ruim 15 tafels opgesteld. Voor enkele Beuningse deelnemers was het de eerste kennismaking met een toernooi bij een vereniging uit de Gelderse regio. In Veenendaal wordt op zeer hoog niveau getafeltennist en dat heeft zijn positieve uitstraling op de leden van deze vereniging.

De toernooiorganisatie had het toernooi in 8 groepen verdeeld, die op speelsterkte werden ingedeeld.

Olga Cleij en Wil Kroon bleven dit toernooi ongeslagen in hun poule en wonnen alle wedstrijden. Coen Bakker boekte in de op een-na-hoogste poule een fraaie 5e plaats in deze zeer sterke poule. De ervaren Arie Kersjes behaalde de derde prijs in zijn poule. Ton Overdijk, Jos Gietman en Willem Pietersen genoten van hun eerste toernooi ervaring, maar vielen jammer genoeg net buiten de prijzen.

Belangstellenden die kennis willen maken met FitTafeltennis zijn van harte welkom een keer te komen kijken en mee te spelen. De vereniging telt ruim vijftig leden. De dames en heren spelen op woensdag in Dorpshuis de Lèghe Polder van 10.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.00 uur. Er zijn voldoende batjes aanwezig om gelijk een balletje mee te spelen. 

Digitale krant