Pupillen d NAS
Pupillen d NAS Foto: NAS

Wedstrijden korfbalvereniging NAS

BEUNINGEN - Afgelopen week waren de leden van korfbalvereniging NAS weer actief.

De midweek 2 speelden woensdag thuis tegen Diosa, een tegenstander waar een paar welen geleden nog van werd verloren. NAS had een aantal jeugdspelers nodig om het team compleet te maken. Het werd een mooie wedstrijd en deze keer wist Nas te winnen met 5-2. Voor NAS scoorde Linde 2, Cindy 2 en Petra.

De pupillen F speelde een uitwedstrijd tegen TOG. NAS had heel veel kansen maar een beetje pech met scoren. Bo scoorde wel in de eerste helft een fantastisch afstandschot. NAS had een kleine voorspong. Eindstand 3-4
Doelpunten: Naomi, Bo, Sylvie, Kyara. Met de strafworpen heeft NAS ook gewonnen met 0-5. Zowi heeft heel knap onderhands een strafworp gescoord.

Zaterdag moesten de pupillen D van Nas thuis tegen Diosa. De meiden van Nas gingen goed van start. Fiene scoorde het eerste doelpunt van afstanden, en ook Femme wist de bal er mooi in te gooien.
Na de wissel ging Nas goed verder. Door goed samen te werken scoorde de eerste helft Emma 3 keer, Femm 1 keer en ook Daniek maakte een heel mooi doelpunt. De ruststand was 7-0.
Ook de tweede helft werden er door Nas veel doelpunten gescoord. Eva scoorde de eerste 2. Daarna Emma 1, 2 door Jade en Femm sloot af met nog 2 doelpunten.

De aspiranten C speelden thuis tegen Mosa. Het was een leuke wedstrijd het ging aardig gelijk op. Er werd heel goed verdedigd dus het duurde ook even voor er gescoord werd. Nienke scoorde 2x en Eva 1x. Uitslag 3-2. Goed bezig meiden.

Zondag speelden Nas 1 thuis tegen Quick up. Een mooie spannende wedstrijd waarbij het team van NAS een compliment verdiend, erg hard gewerkt maar vooral samen er tegen aan gegaan en zo beleven de punten in Beuningen. Gewonnen met 10-9.