Coen de Lange Memorial Boccia Toernooi
Coen de Lange Memorial Boccia Toernooi Foto: Jeannette van Teeffelen

Boccia Toernooi Coen de Lange Memorial

Sport

BENEDEN-LEEUWEN - Op zondag 12 juni organiseert de Aangepaste Sport Vereniging Vizier (ASV Visier) uit Beneden-Leeuwen voor de 15e keer het Boccia Toernooi ter nagedachtenis aan hun clublid Coen de Lange, die in de zomer van 2006 onverwacht is overleden. Iedereen is welkom te komen kijken.

Aan het toernooi doen ongeveer 35 sporters met een lichamelijke beperking mee uit Nederland en België, waaronder ongeveer tien leden van de eigen vereniging ASV Visier.

Boccia
Boccia is een sport voor mensen met een (ernstige) lichamelijke beperking en wordt zowel in wedstrijdverband als recreatief gespeeld. Boccia is een paralympische sport en lijkt erg op ‘jeu de boules’. Het verschil is onder andere dat de ballen van leer zijn en dat er diverse hulpmiddelen gebruikt kunnen worden om deze sport te beoefenen.

Het Boccia Toernooi wordt 12 juni gehouden in De Rosmolen vanaf 9.30 uur. Rond 16.00 uur starten de finalewedstrijden. Iedereen is van harte welkom te komen kijken.

Belangstellenden voor Boccia zijn van harte welkom een keer te komen kijken of meedoen tijdens de training. De leden van ASV Vizier trainen iedere donderdagavond van 18.00 tot 19.30 uur in de sportzaal van MFA Rosmolen. Kijk voor meer informatie op www.asv-vizier.nl of facebook/ASVVizier of mail naar asv.vizier@gmail.com.

groepsfoto Coen de Lange Memorial Boccia Toernooi
Coen de Lange Memorial Boccia Toernooi
Coen de Lange Memorial Boccia Toernooi