Pupillen F NAS
Pupillen F NAS Foto: NAS

Druk weekend voor NAS pupillen F

BEUNINGEN - De pupillen F hadden een druk weekend.

Afgelopen zaterdag speelden de pupillen F thuis tegen Fortuna uit Bergharen, een tegenstander waar al twee keer van was verloren. Er waren veel ouders, opa’s en oma’s naar deze wedstrijd komen kijken. In de eerste kwart was het erg spannend en bleef het 0-0. In de tweede kwart vielen er wel doelpunten en was het 4-1 voor NAS. NA de rust bleef NAS goed scoren. Maar ook Fortuna wist de korf te vinden. Toch is het NAS die wint met 11-7. Ook de strafworpen gaan bij NAS beter dan bij Fortuna 6-5.

Maandag, tweede pinksterdag, speelden de pupillen F hun wedstrijd tegen ONA Overasselt. Een tegenstander die net als NAS net begonnen was. Het was een leuke wedstrijd waarbij NAS de meeste kansen kreeg en die ook verzilverde. Er werd gewonnen met 0-4. Met het nemen van strafworpen bleef het gelijk 3-3.