Nederlands team volleybal vrouwen.
Nederlands team volleybal vrouwen. Foto: Nevobo

Kick-off bijeenkomst WK volleybal

Sport

MAAS EN WAAL - Nederland organiseert het WK vrouwenvolleybal in het najaar van 2022. De gemeenten Beuningen, Druten, West Maas en Waal en Wijchen zijn samen Official Team Host voor de teams uit Brazilië en Dominicaanse Republiek. Naast het opvangen van teams zijn er in deze gemeenten verschillende WK-activiteiten. Hieraan kunnen inwoners, verenigingen en ondernemers meedoen. Op een kick-off bijeenkomst op 10 mei worden belangstellenden hierover geïnformeerd.  

De wethouders van de gemeenten zijn trots dat ze in deze samenwerking twee landen hosten. ‘Volleybal is een sport die leeft in onze gemeentes. We zetten de sport en de regio op de kaart. Het wordt een sportief Maas en Waals feest met de side events.’

Bijeenkomst
De vier betrokken gemeenten willen inwoners, verenigingen en ondernemers meenemen in de oranjesfeer en samen WK-activiteiten organiseren. Lijkt het u leuk om iets te betekenen voor het WK Volleybal? Woon dan de kick-off bijeenkomst op dinsdag 10 mei bij. Er is uitleg over het WK, de WK-activiteiten en lokale kansen. De avond start om 19.30 uur (inloop 19.00 uur) en vindt plaats in Wijkcentrum De Doorkijk in Druten. Aanmelden kan door een mail te sturen naar chantal@trivos.nl.

Nederlands team volleybal vrouwen.