UNITAS’28 - SCD'33 2 -0
UNITAS’28 - SCD'33 2 -0 Foto: Sjaak Janssen
sport

UNITAS’28 - SCD’33 2 -0

Sport

WAMEL – Gisteren versloeg Unitas’28 het laag geplaatste SCD’33 uit Deest met 2 – 0 door een tweetal fraaie treffers van Remco van Biesbergen. De hekkensluiter vocht in deze streekderby voor wat het waard was tegen de thuisclub waarvan een aantal spelers ontbraken. 

Unitas speelde desondanks verdienstelijk en was gedurende de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en na een kwartier spelen was het de snelle en vaardige Van Biesbergen die een fraaie aanval wist af te ronden en 1 – 0 op het scorebord bracht. Hierna bleven verdere Wamelse doelpunten lang uit en moest ook de defensie met Luuk Walraven en de betrouwbare sluitpost Edgar Florissen beducht zijn op Deester gevaar. 

Na de pauze kwamen er diverse invallers in de ploeg van coach Gerard van Zwam en uiteindelijk viel een kwartier voor tijd de bevrijdende én beslissende treffer van opnieuw Remco van Biesbergen die goed doorging op een steekpass en de defensie van de gasten te snel af was en SCD’33 keeper Aiko Sonneveld voor de 2e keer kansloos liet waardoor een dik verdiende 2 – 0 eindstand op het scorebord verscheen. Hiermee wist Unitas’28 de vierde achtereenvolgende winstpartij te noteren en is door deze zegereeks inmiddels opgeklommen naar een fraaie 3 positie op de ranglijst achter de clubs uit de Ooypolder. 

Komende zondag wacht de uitwedstrijd tegen AAC/Olympia en wanneer deze wedstrijd ook winnend afgesloten kan worden is de Wamelse ploeg na een vrij Paasweekend in de laatste periode van deze competitie nog kansrijk op het pakken van een prijs. De aftrap a.s. zondag op sportpark De Polenkamp in Horssen is op verzoek van de thuisclub in verband met Pleinpop al om 13.00 uur.

UNITAS’28 - SCD'33 2 -0