Mini van de week Mila
Mini van de week Mila Foto: Touché

Mila is mini van de week bij Touché

Sport

DREUMEL - Elke week staat wordt er bij volleybalvereniging Touché een mini in het zonnetje gezet. Deze week is Mila dé mini van de week.

Ook de andere leden van Touché stonden in de spotlight.

Voor de jeugdteams van Touché stonden er afgelopen zaterdag weer enkele wedstrijden op het programma. Er was een hoop publiek naar de sporthal gekomen om de volleyballers aan te moedigen. 

Touché JC1 speelde thuis tegen Aetos JC4. De services van Isis en Wout waren deze middag erg goed, wat voor de nodige punten zorgde. 

Ook werd er mooi en rustig een pass gegeven door Serra en Dewi zodat er ook een aanval uitkwam. Zelfs met een smash van Sophie of Martijn. Kirsten zorgde voor wat felheid aan het net en kwam regelmatig met haar handen boven het net uit om een bal tegen te houden. Als dat niet lukte waren Kiki en Pien degene die de bal van de grond afhaalden. Er werd goed gelopen en geroepen wat zorgde voor een klinkende overwinning, 4-0.
Touché MA moest thuis tegen de koploper van de poule. Mila was deze wedstrijd de mini van de week en zorgde voor een goede start van de wedstrijd. Touché had het de eerste set erg lastig, en in de laatste set lukte het net niet om de winst te pakken. De overwinning ging mee naar Arnhem.
Het team van Tousala had plotseling een vrije middag omdat de wedstrijd tegen Scylla niet door kon gaan.

Dames 1 speelde donderdag thuis tegen Boemerang Komeet uit Druten. Indy en Esmé van MA speelden als invalsters een goede wedstrijd mee. Een duidelijke 4-0 overwinning voor Touché.
Zaterdag 2 april spelen Touché JC1 en Tousala om 15.30 uur thuis. MA moet uit naar Set Up.