Udi'19 - AWC Foto: Guus van Schijndel
sport

Wedstrijdverslag Udi’19 - AWC

UDEN - Op zaterdagavond 26 maart speelden Udi’19 en AWC tegen elkaar.

Met een gehavend elftal zonder Jouri Hubers, Sven Jansen (beiden langdurig geblesseerd) en Daan Pauwels (geschorst) begon AWC onrustig aan de wedstrijd. Udi’19 wist dat al snel af te straffen en in de 18e minuut resulteerde dat in de 1-0 na een een mooie aanval.

Daarna herstelde AWC zich en haalde de rust met deze 1-0.Direct na rust uit een mooie voorzet scoorde Jeroen van Schoonhoven met een prachtige volley de 2-0. Daarna gaven de talrijke AWC supporters geen cent meer voor een goede afloop. Dat veranderde echter plotseling toen trainer Camiel Jager Boy Visser wisselde voor zijn neefje Ries en Maximilliano Mondi voor Safa Kizir. Met de inmiddels ingevallen Sam Jansen en Tyrone van den Broecke stond AWC met liefst 7 O23 spelers op het veld.Met zijn eerste balcontact in de 72e minuut scoorde Ries Visser zijn eerste doelpunt in AWC1 na goed voorbereidend werk van Jorn Reuvers. Daarna zette de jonge AWC’ers UDI’19 volledig vast op eigen helft, maar kwam helaas niet meer tot scoren.

Einduitslag 2-1. Met helaas een gele kaart voor Job van de Groes die nu 1 wedstrijd geschorst zal zijn.