sport

Wedstrijden Nas

BEUNINGEN - Zaterdag speelden de pupillen D van Nas dit weekend uit tegen Heumen.

Het begin was lastig voor Nas. Het lukte ze bijna niet, om de bal in de aanval te krijgen. Toen dat wel lukte, zetten ze een mooie aanval op, en scoorde Fiene de 0-1.

Bij de tweede aanval voor Nas, wist Jade er één in te gooien. Ze waren goed opdreef, ook Femme en Eva scoorde een mooie afstand schot.

Na de rust hield Nas het goed dicht, alleen de doelpunten vielen niet meer zo makkelijk. Heumen wist nog te score uit een strafworp, maar ook Eva scoorde nog een mooi afstand schot.

De eindstand is 1-5 voor Nas geworden.

Ook de aspiranten C speelden tegen Heumen. De meiden hadden er weer zin in.

Er werd hard gewerkt door alle meiden er werd verdedigd en vrij gelopen.

Heumen scoorde als 1e. En daarna nog 1x.

Toen scoorde Jacky voor Nas 1x. Nas kreeg nog kansen maar ze wilde er niet in. Heumen scoorde 7x. Uitslag 7-1. Jammer meiden wel heel goed gewerkt.

Zaterdag was er de 1e wedstrijd voor da oude kangoeroetjes die de leeftijd van de pupillen gekregen hadden. Het was een oefenwedstrijd tegen Fortuna, waarvoor het ook de 1e wedstrijd was. In de sporthal in Weurt met heel veel papa’s, mama’s, opa’s en oma’s op d e tribune ging de wedstrijd van start.

Het was voor beide teams erg wennen, maar gedurende de wedstrijd ging in ieder geval het verdedigen steeds beter. Fortuna was beter in het scoren en won met 3-1. Kyara scoorde het enige Nas doelpunt. Na de wedstrijd mochten alle meiden nog strafworpen nemen en deze won NAS met 1-0 weer door Kyara.

Zondag speelden Nas in Malden tegen Quick Up. Nas was gedreven en speelde goed in de aanval. Er werd goed gecombineerd en slim gespeeld. De ruststand was 2-6 voor NAS. Na de rust duurde het even voor dat NAS weer op stoom kwam. Er was een periode van slordig spel en daardoor kon Quick up scoren.

Maar al gauw herpakte NAS zich en liet weer mooie aanvallen zien. NAS wint overtuigd met goed korfbalspel met 5-13. Doelpunten door Lotte, 3, Larissa 3, Femke, Anouk, Lisa 2, Linde 2 en Sterre.