Afbeelding
Foto: Chantal Roest

Proeftrainingen bij Hockeyclub Druten

Sport

DRUTEN - Bij Hockeyclub Druten zijn er binnenkort proeftrainingen voor de jeugd en de jongste jeugd. Kinderen in de basisschoolleeftijd die op zoek zijn naar een superspannende en snelle sport, zijn van harte welkom om te komen ervaren of hockey iets voor ze is.

De proeftrainingen vinden plaats op zondag 27 maart en op 3 en 10 april van 9.30 tot 10.30 uur en zijn gratis toegankelijk. De trainingen zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Voor de jongste kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar is er Funckey Hockey. Aanmelden voor de proeftrainingen per mail via jongstejeugd@hockeyclubdruten.nl, met vermelding van naam en leeftijd.

Vriendentraining
Heb je al een beetje hockeyervaring en wil je graag meedoen met een ‘echte’ training? Kom dan mee met een vriendje of vriendinnetje of meld je aan voor de vriendjes- en vriendinnetjestraining. Kinderen in de E en F-leeftijd kunnen woensdag 23 en 30 maart komen trainen van 17.00 tot 18.00 uur en kinderen in de D-leeftijd kunnen meetrainen op maandag 21 of 28 maart van 17.30 tot 18.30 uur. Meer informatie: www.hockeyclubdruten.nl of stuur een mail naar jongstejeugd@hockeyclubdruten.nl.