Afbeelding
sport

Wedstrijden volleybalvereniging Touché

Sport

DREUMEL - Zondag 30 januari heeft het miniteam niveau 5, bestaande uit Isa, Novi, Ola en Saar, een medaille gekregen. Zij zijn namelijk als eerste geëindigd in de eerste helft van de competitie. Omdat het zo goed ging, is het team in de tweede helft van het seizoen een niveau hoger gestart, op niveau 6.

Zaterdag 12 februari was het een gezellige drukte in de sporthal in Dreumel met goede resultaten door de teams. Tousala speelde een spannende wedstrijd tegen Toesj JC1. Ze wonnen de wedstrijd met 3-2.

Touché JC1 speelde een mooie wedstrijd. In de eerste set kwam er regelmatig een mooie aanval . De service was de hele wedstrijd goed en er werd geroepen voor de ballen die wat lastiger kwamen. In sets was het snel 3-0. De vierde set was de start wat minder, de beweging niet goed waardoor Scylla voor kwam te staan. Het lukte Touché niet meer om bij te komen waardoor de laatste set met 25-23 gewonnen werd door Scylla. Toch een prima uitslag 3-1 winst.

Daarna was nog de zaal voor Touché MA. De C-jeugd was gebleven om aan te moedigen en de eerste bal werd over het net gegooid door Britt, mini van de week. Het was de eerste wedstrijd na de lockdown voor de meiden en in een hogere klasse. Ze moesten in de eerste 2 sets nog een beetje wedstijdgevoel krijgen. D.O.S. maakte daar gebruik van en won de eerste 2 sets. Daarna kwam het team van Touché op gang en wisten ze een 2-0 achterstand in sets , om te buigen naar een 3-2 winst.

Mini van de week was deze keer dus Britt van Krijsbergen. Britt schrijft zelf: ik ben 7 jaar oud en speel sinds afgelopen oktober bij Touché. Samen met Mila, Jet en Finn spelen wij in het team 2.1.Een toernooi spelen vind ik het leukst en de wedstrijden winnen.

Zaterdag 19 februari spelen alle teams een uitwedstrijd.

Mini van de week: Britt