Avios/DBV JO11-1
Avios/DBV JO11-1 Foto: Marloes van Zon
sport

1e klas voetbal voor Avios/DBV JO11-1

Sport

ALPHEN/MAASBOMMEL - Sinds kleins af aan, spelen de jongens van de JO11-1 uit Alphen/Maasbommel samen. Niet alleen een voetbalteam, tevens ook een hecht vriendenteam. 

Al die jaren onder bezielende leiding van Christian Seelen en Roy van Dijk, beide zelf op respectabel niveau gespeeld. Met hun gedegen kennis en ervaring weten ze iedere keer weer alle acht spelers (net genoeg voor een volledig team) twee à drie keer per week met plezier naar het sportpark Mariaveld te krijgen en “hun jongens” de kneepjes van het voetballen bij te brengen.  

En met effect, niet alleen won Avios/DBV JO11-1 afgelopen jaar de Tingieterij Cup, zaterdag jongstleden wonnen ze met glans hun kampioenswedstrijd tegen Brakkenstein; uitslag 3-1. Feilloos wisten de jongens van Avios/DBV elkaar weer te vinden in de wedstrijd. Dit met resultaat dat ze volgende seizoen doorstromen naar de 1e klasse; wat een prestatie!  

Ook voor Avios/DBV JO12 en JO8 was het feest, zij wonnen zaterdag tevens hun kampioenswedstrijden. Van harte gefeliciteerd allemaal!