Logo demaasenwaler.nl
Foto: Cadans
sport

Cadans is weer goed op weg

  Sport

BEUNINGEN - Ondanks de piekende coronacijfers mogen er gelukkig nog wedstrijden gehouden worden en daar zijn de synchroonzwemsters van Cadans ontzettend blij mee.

Op 13 november was de landelijke techniekwedstrijd voor de leeftijd 12-15 jaar. Heel spannend voor Jane Seelen met haar doelstelling om bij de top 3 te komen van Nederland. Haar doelstelling werd daarbij ruimschoots beloond met een mooie zilver medaille met n hoog puntenaantal! Chapeau Jane! 

Afgelopen zaterdag mochten de allerjongsten van Cadans aantreden voor hun eerste echte wedstrijd in Zwolle. Dit beloofde een gezellige dag te worden met hele mooie resultaten. In alle 3 de categorieën werden zowel zilveren als bronzen medailles gehaald. Cadans is dan ook reuze trots op deze talentjes. Ook kregen alle deelneemsters een mooie oorkonde uitgereikt voor deelname en de behaalde resultaten. 

De jongste zwemsters gaan zich nu verder voorbereiden op het diplomazwemmen in december.

Mocht je na het lezen van dit verhaal enthousiast zijn geworden, en ook willen synchroonzwemmen, neem dan contact op met Cadans en maak een afspraak voor een proefles. 

Ook als je al eerder aan synchroonzwemmen hebt gedaan en weer wilt beginnen dan ben je van harte welkom! 

Cadansbeuningen@gmail.com

Meer berichten