Logo demaasenwaler.nl
Foto: Druturnia
sport

Eremetaal voor meiden Druturnia

  SportDRUTEN - Druturnia begon de wedstrijddag zaterdag 20 november dag met drie senioren. De eerste individuele wedstrijd van onze junioren en senioren supplement E en de eerste wedstrijd voor de meiden van team niveau 4. Ze turnden een goede wedstrijd. Dat was te zien in het eindklassement.

Iris behaalde een mooie bronzen medaille, Lotte D werd vierde en Willemijn vijfde. De meisjes van niveau 4, Fieke, Indra, Lotte, Isa, Maud en Roos, turnden hun eerste wedstrijd weer na een lange tijd. De spanning kregen ze niet helemaal onder controle en dat was hier en daar ook wel terug te zien in de oefeningen. Toch kregen ze de gouden medaille omgehangen.
Ook haalde Fieke de eerste score op sprong en Maud de eerste score op vloer!

Het groepje van de junioren was verdeeld over twee verschillende wedstrijdrondes. Bente turnde zich naar een welverdiend brons met een eerste score op balk. Luna werd zevende, ook met een eerste score op balk. Jill negende met een val van de balk en Liv met pech op brug zeventiende.

In de laatste ronde was het nog de buurt aan Suus, Line en Laura. Suus turnde een prima wedstrijd met wel wat schoonheidsfoutjes. Ze werd knap derde, met een eerste score op balk. Line turnde met een val van balk verder een goede wedstrijd en eindigt op de negende plek. Laura begon de wedstrijd niet helemaal lekker en viel bij de afsprong van brug, toch heeft ze nog gevochten op de andere drie toestellen. Laura werd twaalfde.

Meer berichten