Logo demaasenwaler.nl
Foto: Touché

Wedstrijdverslagen Touché

  Sport

Touché JC speelde in Arnhem een bijzondere wedstrijd zaterdag. Aetos JC2 kwam steeds op een ruime voorsprong in de set, Touché wist dit in 2 sets weg te werken naar een overwinning. Steeds dus een langzame start en dan een goede service en ze waren weer bij , wat het einde steeds spannend maakte. En dan komt weer de beslissende 5e set. Aetos staat bij de wissel van veld met 8-1 voor. Touché haalt ook nu weer bij tot 12-12 , maar deze keer was de eindsprint voor Aetos. Het was een spannende wedstrijd maar helaas bleef de winst deze keer in Arnhem.

De mini’s van Touché hadden zondag een toernooi in Groesbeek.

Meiden N5.1, Saar Isa en Ola hebben het super goed gedaan. Twee wedstrijden 4-0 gewonnen en een wedstrijd gelijk gespeeld in sets 2-2. Vooral het drie keer overspelen ging heel goed, waardoor ze veel bonuspunten hebben gehaald. Ook het samenwerken , het praten in het veld het werken voor elke bal ging steeds beter.

Touché N4.2 was op pad met Femke, Kas, Juliette en Lise. De eerste set gelijk , tweede verloren . De tweede wedstrijd 2 sets gewonnen. En de laatste wedstrijd helaas 2 sets verloren. Super goed gespeeld , de meeste punten werden behaald door een goede service. Het roepen in het veld ging goed en er waren soms lange rally’s.

Omdat Touché zich ook aan de recente regels moet houden, betekend dit dat vanaf 8 november voor iedereen vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs vereist is om gebruik te maken van de zaal .Dit wordt bij de wedstrijden en trainingen gedaan door het checken van de QR-code en ID-bewijs. Denkt u hieraan bij het betreden van Den Hoender?

Meer berichten