Heren 1.
Heren 1. Foto: Britt Raafs

HC Druten H1 aan kop na doelpuntenfestijn

WINTERSWIJK - Afgelopen zondag speelden de Heren 1 van HCD Druten in Winterswijk tegen Avanti.

Na de zeer knappe prestatie van vorige week (6-2 winst van Overbetuwe) durfde Druten al wel te hopen op een mooie overwinning. En dat bleek geheel terecht te zijn.

In de rust was Heren 1 er al in geslaagd om negen doelpunten op het scorebord neer te zetten. Na een korte peptalk in de rust, waarbij gehamerd werd op het behouden van de focus, werd de voorsprong uiteindelijk vergroot zeventien. Een uitslag die door Druten op dit niveau nog nooit is neergezet.

Op doelsaldo staat Druten voorlopig eerste. Komende zondag zal het er echt om spannen, want dan spelen ze thuis tegen de nummer twee van de competitie, Eemvallei uit Amersfoort. De wedstrijd begint om 14.45 uur en wordt gespeeld op sportpark De Gelenberg. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken.