Afbeelding
sport

Wedstrijden NAS

Sport

BEUNINGEN - Woensdag speelden de midweek 2 thuis tegen Klimop. Na een paar mooi aanvallen komt NAS op een 2-0. De tweede aanval probeerde het wel maar de bal wilde er niet in, zo kwam het dat de verdediging onder druk kwam te staan en Klimop terug kon komen tot 2-2. Gelukkig was de NAS aanval weer snel met scoren en werd het toch nog 5-2. Voor NAS scoorde Monique, Maaike B. Petra, Lotte en Cindy

Donderdag speelden de aspiranten C de laatste wedstrijd buiten thuis tegen Odio. Helaas hadden we een paar zieke maar gelukkig deed Mara, Eva en Jade mee. Odio scoorde als 1e. Ook bij NAS scoorde ze 2x Alyscha en Madelynn. Odio was helaas wat sneller en scoorde 6x. Uitslag 2-6. Op naar het binnen seizoen.

Zaterdag speelde de B1 uit tegen Odio. NAS kwam na een minuut of 10 op achterstand en creëerde weinig kansen. De stand werd al snel 2-0 Wat ook de ruststand was. Na rust speelde NAS niet meer hun eigen spel en lag het baltempo veel te laag. Odio wist hier goed gebruik van te maken en de stand liep al snel naar een 8-0 eindstand.