Logo demaasenwaler.nl
Foto: Touché
sport

Verslag Minitoernooi Touché

  Sport

DREUMEL - Zondag 10 oktober vond het mini toernooi plaats in Dreumel. Een thuiswedstrijd voor de jongste leden van Touché. De sporthal was weer gezellig gevuld met enthousiaste kinderen uit de regio, wat fijn dat het weer gewoon kan!

Dit seizoen komen 2 teams van Touché uit in niveau 4 en 1 team in niveau 5. We zien dat de kinderen steeds beter het spelletje onder de knie krijgen!

De teams van niveau 4 gaan steeds beter overspelen en plaatsen de ballen op moeilijke plaatsen. De kinderen zijn enthousiast en vieren ieder punt. Team 4.1 groeit ieder toernooi, het duurt vast niet lang meer voordat de eerste sets gewonnen worden in de sterke poule waarin zij spelen. Team 4.2 heeft dit toernooi een wedstrijd gewonnen en een wedstrijd verloren.

Team 5.1 heeft ook een goed toernooi gespeeld. In niveau 5 is het mogelijk bonuspunten te verdienen door in drieën te spelen. Daar werd goed gebruik van gemaakt! De meiden hebben hard gewerkt en slim gespeeld. Helaas was de eerste tegenstander net te sterk en verloor team 5.1 de eerste wedstrijd. De tweede wedstrijd werd mede door een sterke service door de meiden van Touché gewonnen!

Al met al een geslaagde, gezellige en vooral sportieve dag!

Het team JC van Touché ging zaterdag al vroeg op pad. Na gezongen te hebben voor de jarige Pien bij de auto, iedereen op weg naar Arnhem.

Daar moesten ze de eerste 2 sets nog wakker worden en was de winst voor Aetos. Daarna ging het duidelijk beter, de motivatie was er, de beweging veel beter en de service was weer goed. Martijn en Pien hadden een mooie bovenhandse service. Kirsten en Kiki zorgden voor een blok aan het net. Dewi en Indy hadden een mooie service achterin bij de tegenpartij. Wout en Sophie waren vaak op een plek waar ze niet hoefden te zijn , maar waar wel de bal was. De derde en vierde set waren voor Touché. En dan nog een korte, tot 15 , beslissende set. Dit was een duidelijke overmacht voor de jeugd uit Dreumel, 15-3 winst. Heel knap gedaan, een 2-0 achterstand veranderd in een 3-2 winst.

Meer berichten