Actief Ontmoeten Wandeltochten en FIT-challenge

Sport

BEUNINGEN - Op zondag 19 september 2021 gaan de wandeltochten en FIT-challenge door. 

Om deel te nemen is een groen vinkje in de corona-app of een schriftelijk corona-vrij bewijs nodig. Ga naar www.coronacheck.nl/nl/ voor de details. Je kan vooraf inschrijven via deze link of op de dag zelf. Vanaf 8.00 uur kan je starten. Het meedoen aan een of meer onderdelen van de FIT-challenge is gratis. Zie de website www.fitchallengebeuningen.nl. 

Doe bijvoorbeeld de HASIEV-check: Hoe Sta Ik Er Voor en ontdek hoe leuk het is en je steekt er ook nog wat van op. Of leef je uit bij een FIT-training en leer over de kunst van het FIT blijven bij de lezing over de biologische leeftijd versus de kalenderleeftijd. 

Er zijn wandelroutes van 26 km, 20 km en ook kortere routes van 9 en 5 km. De 26 km en 20 km gaan via het pontje van Slijk Ewijk naar Beuningen. De kosten voor de overtocht à 1 euro moeten ter plekke worden voldaan. Bij terugkomst krijgt je tegen inlevering van het reçu 1 euro terug. Op het terrein zijn koffie, thee, soep en dergelijke te verkrijgen en onderweg zijn er diverse pleisterplaatsen. 

Programma 

8.00 tot 12.00 uur Start wandeltochten; naar keuze van 26 - 20 - 9 - 5 km (honden zijn niet toegestaan) 

9:00 - 14:00 Fitchallenge doorlopend met de gratis onderdelen: FIT clinics Combitraining clinics Lezing: Biologische leeftijd vs kalenderleeftijd. De kunst van het fit blijven 

7.30 - 15.00 Gezellig samen genieten (met inachtneming van de coronamaatregelen) 

15.00 uur Einde 

Afmelden of aanmelden voor de nieuwsbrief

Je kunt je op elk moment afmelden of aanmelden via een e-mail naar actiefontmoeten@gmail.com.

Beuningse Ommetjes 

In de vorige nieuwsbrief van juli stond de aankondiging al en inmiddels zijn er vijf routes gereed. Deze zijn via de website al te downloaden. Er zullen er nog veel meer volgen. Binnenkort zal er een officiële start georganiseerd worden met bijzondere verhalen over historisch Beuningen. Er zal dan samen een ommetje gewandeld worden. Iedereen is hierbij welkom, houd de media in de gaten.