Foto ter illustratie (Opening Obstacle Mud Run parcoursin 2019)
Foto ter illustratie (Opening Obstacle Mud Run parcoursin 2019) Foto: Beelden uit de regio

DijkenSport Covid Obstakelrun

Sport

BENEDEN-LEEUWEN - Tijdens de aangepaste editie van DijkenSport kunnen sportievelingen eenmalig deelnemen aan een obstakelrun rondom de Wiel in Beneden-Leeuwen. Deze wordt gehouden op zondag 5 september.
Het parcours van de obstakelrun is 3,5 kilometer lang en kent 24 hindernissen. Voor spreiding van de deelnemers wordt gestart in groepen. Prestatielopers starten tussen 13.00 en 13.30 uur. Vanaf 13.30 uur zijn de recreanten aan de beurt. Minimumleeftijd om deel te nemen is 12 jaar. Voor middelbare scholieren is er de Pax Color Obstakel Run, een spectaculaire combinatie van de colorrun en de obstakelrun. Ook hier wordt gestart in groepen, vanaf 11.30 uur. Voor kinderen tussen 7 en 12 jaar is er 10.00 uur de Rabobank Pret Run (900 meter). De uiterste inschrijfdatum voor deze onderdelen is 2 september. Er is geen daginschrijving. Annulering is mogelijk tot en met 20 augustus, tegen betaling van 2 euro administratiekosten.

Andere onderdelen
De ‘Covid Editie’ van DijkenSport kent ook wandel-, fiets- en wielertochten. Deze kunnen van 21 augustus tot en met 4 september worden afgelegd op een zelfgekozen moment. Op zaterdag staat er een skeeler- en me-movertocht op het programma. Hardlopers kunnen op zondag 5 september deelnemen aan de Uiterwaarde 7 kilometer run. Voor meer informatie over het programma van DijkenSport en inschrijven, zie: dijkensport.nl.