Logo demaasenwaler.nl
<p>Vuelta 2020</p>

Vuelta 2020

(Foto: Shutterstock)

WTC No Limits

  Sport

BEUNINGEN - Iedere woensdag fiets WTC No Limits samen door Beuningen.

In heel het land is geen racefiets of ATB meer te koop, onderdelen zijn schaarse goederen geworden. Met de uitbraak van Corona hebben we heel veel nieuwe sportieve fietsers erbij gekregen. Velen gaan alleen of met kleine groepjes op pad. Iedere woensdagavond om 19.00 en zondagochtend om 9.00 start wielergroep No Limits vanaf de Molen in Beuningen. Er zijn wisselende deelnemers, waarover besloten wordt in de app-groep. No Limits is geheel vrijblijvend.

WTC No Limits is een fietsgroep in Beuningen, geen officiële vereniging, maar heeft hebben wel een paar afspraken, voornamelijk over de veiligheid van de deelnemers. Een goed onderhouden fiets en een fietshelm zijn de allereerste vereiste om mee te kunnen fietsen. Daarnaast probeert No Limits zich zo goed als mogelijk aan de regels te houden die door de NTFU zijn opgesteld.

Meefietsen?
Geïnteresseerden kunnen naar de molen komen, maar verstandiger is om vooraf even aan te melden. Op deze manier kan een schatting van niveaugroep gemaakt worden. Aanmelden kan via: info@wtcnolimits.nl of via Ron Kampschreur (06-31997273) en Jeroen van den Bosch (06-53592042).

Meer berichten