Afbeelding
Foto: Robert van Dongen

Maasdijk 2021 gaat door

Sport

OSS - Maasdijk 2021 gaat door in twee delen.

Op basis van het openingsplan van de overheid en in nauw overleg met de gemeente Oss heeft de organisatie van De Maasdijk besloten om de editie van 2021 in twee delen te laten plaatsvinden. De zogenoemde doorstroomactiviteiten (de wandelingen en de toertochten) gaan door op de geplande data - 19 en 20 juni. De wedstrijdonderdelen (hardlopen en triatlon) worden verzet naar 24 juli. De Maasdijk heeft hiervoor gekozen omdat de vergunning die nodig is voor een veilig wedstrijdparcours de Maasdijk in de categorie ‘evenementen’ plaatst, die pas vanaf 30 juni mogen plaatsvinden. Met deze oplossing komt De Maasdijk enerzijds tegemoet aan de geldende corona- en openingsregels en anderzijds aan de wens van velen om weer georganiseerd te sporten.

Wat betekent dit voor deelnemers?
Voor deelnemers die zich hebben ingeschreven voor de onderdelen die doorgaan op 19 en 20 juni verandert er niets. Hardlopers en triatleten die zich hebben ingeschreven voor 19 juni en niet kunnen op de nieuwe datum, 24 juli, krijgen hun inschrijfgeld volledig retour door uiterlijk op 31 mei een e-mail te sturen naar info@demaasdijk-events.nl Hardlopers en triatleten die zich nog niet hebben ingeschreven, kunnen dat tot en met 247 juni doen tegen het gereduceerde tarief voor voorinschrijvingen, daarna geldt het normale inschrijftafief/

Nieuwe onderdelen: Kennedymars en fietstoertocht
De Maasdijk wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd. Nieuw op het programma zijn een Kennedymars, de 80 van de Osse Maaskant, en een fietstoertocht. De organisatie verwacht in totaal zo’n 2.500 deelnemers aan de start van de diverse onderdelen. Meer informatie en inschrijven: www.demaasdijk-events.nl.