Actieve buitenactiviteit voor de jeugd van Boven-Leeuwen
Actieve buitenactiviteit voor de jeugd van Boven-Leeuwen Foto: Tiny de Haas

Selfie-foto-opdrachten-wedstrijd voor jeugd Boven-Leeuwen

Sport

BOVEN-LEEUWEN - Volleybalvereniging SIOK heeft een leuke activiteit georganiseerd voor de jeugd uit uit Boven-Leeuwen: een Selfie-foto-opdrachten-wedstrijd. De wedstrijd is voor zowel leden als niet-leden en vindt plaats op zaterdag 1 mei en wordt georganiseerd door het oudste jeugdteam van de volleybalvereniging, de meiden A.

De Selfie-foto-opdrachten-wedstrijd is voor de jeugd tussen de 8 en 16 jaar en bedoeld voor alle kinderen uit Boven-Leeuwen. Bij de start worden groepjes gemaakt en de activiteit uitgelegd. Elk groepje krijgt een leider met een mobiele telefoon (die hoef je dus zelf niet mee te brengen) en een opdrachtenkaart. Je wandelt in groepjes door het dorp op zoek naar bepaalde plekken en verschillende objecten, personen en/of voorwerpen. Hier maak je een foto waar de opdracht én jouw groepje samen op staan. Daarna ga je verder op zoek naar de volgende opdracht.

De jury bekijkt de foto’s en bepaalt wie alle opdrachten het beste heeft uitgevoerd. Voor dit groepje is er een prijsje beschikbaar. Als alle opdrachten zijn gedaan, staan trainers van SIOK klaar om samen met de deelnemers te volleyen op wedstrijdveldjes in het park. Bij slecht wordt voor het start- en eindpunt van de Fototocht uitgeweken naar Populierenstraat 57. Het volleyballen komt in dat geval te vervallen.

Belangrijke informatie
De activiteit wordt gehouden op zaterdag 1 mei en duurt van 11.00 tot ongeveer 15.00 uur. Start- en eindpunt is Park Groenewoud. Deelname is gratis, inclusief een kleine lunch, drinken en wat lekkers onderweg. Inschrijven kan tot donderdag 22 april per mail, via jvotterloo@hotmail.com (Judith van Otterloo), met vermelding van leeftijd en het telefoonnummer van een van de ouders/verzorgers. Uiteraard zijn de geldende coronamaatregelen van kracht. Voel je je niet lekker, kom dan niet. Ouders dienen thuis te blijven. Er zijn geen toiletfaciliteiten aanwezig.

Actieve buitenactiviteit voor de jeugd van Boven-Leeuwen