Afbeelding
Foto: ISALA

Volleybalvereniging ISALA ’77 gaat digitaal collecteren voor Jantje Beton

Sport

BENEDEN-LEEUWEN - In de periode van 8 tot en met 13 maart zouden veel vrijwilligers van volleybalvereniging ISALA’77 voor Jantje Beton gaan collecteren in Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen en Wamel. Helaas loopt het door het coronavirus allemaal net even anders en is het niet mogelijk met een collectebus langs de deuren te gaan. Daarom zet ISALA’77 samen met Jantje Beton ‘digi collect’ in. Zo is het voor iedereen veilig en kan men toch een steentje bijdragen aan dit goede doel.

Voor kinderen is buitenspelen superbelangrijk, maar dit wordt steeds minder vanzelfsprekend. Drie op de tien kinderen speelt niet of slechts een keer per week buiten. Met de opbrengst van de Jantje Beton collecte draagt men eraan bij dat meer kinderen actief blijven.

Doneren
Tot 1 april 2021 kunt u een donatie in de online collectebus doen via de link: jantjebeton.digicollect.nl/vereniging-isala-77. Van het geld dat wordt gedoneerd gaat de helft naar de clubkas van ISALA’77 en de andere helft naar de projecten van Jantje Beton. Mede namens Stichting Jantje Beton bedankt voor uw deelname.