Logo demaasenwaler.nl

Wielrencompetitie Tour d’Alphen

  Sport

ALPHEN - Wielrenners van alle leeftijden kunnen vanaf maandag 1 maart meedoen aan de Tour d’Alphen; een meerdaagse wielrencompetitie, waarbij gestreden wordt om de oranje trui. 

De deelnemers rijden op eigen gelegenheid vier etappes. De etappes zijn tussen de 40 en 60 kilometer, met dorpshuis De Hucht als start- en eindpunt. 

Enige vereiste is een strava-account gekoppeld aan een hartslagmeter. Heb je geen hartslagmeter of sporthorloge, geef dit aan, misschien kan de organisatie iets regelen. 

Aanmelden kan tot 27 februari middels een Whatsapp-bericht met daarin naam en leeftijd naar: 06-42 84 94 00. Hierna volgt een ontvangstbevestiging. Op zondag 28 februari wordt de eerste etappe bekendgemaakt via Whatsapp en Facebook. Deze etappe start op maandag 1 maart, waarna men een week de tijd heeft om de etappe te fietsen. Heb je de etappe afgelegd? Stuur dan voor zondag 17.00 uur je strava-gegevens door via Whatsapp. De organisatie verwerkt alle tijden en geeft zondagavond de actuele tussenstand in het klassement door. Ook wordt de nieuwe etappe voor de komende week doorgegeven. Na vier etappes wordt het eindklassement opgemaakt. 

Info via Facebook: dorpshuisdehucht.

Meer berichten