André Cornelissen (links) en voorzitter van de Technische Commissie Ad van Hees.
André Cornelissen (links) en voorzitter van de Technische Commissie Ad van Hees. Foto: Herman van Beek

Leones verlengt contract met André Cornelissen

Sport

BENEDEN-LEEUWEN - Leones, uitkomend in de 1e klasse, heeft het contract met de huidige hoofdtrainer André Cornelissen met één jaar verlengd. Het bestuur en de Technische Commissie van de club zijn tevreden over de resultaten tot nu toe, en blij dat de samenwerking met Cornelissen voortgezet wordt.

Cornelissen, die dit seizoen voor het eerst Leones traint, heeft in de korte tijd dat hij bij de Leeuwenaren de eindverantwoordelijke is, aangetoond zeer goed bij de cultuur van de club te passen. Daarnaast heeft hij oog voor, en is bindend naar, het 2e elftal en de junioren die de overstap maken naar de senioren. Verder is duidelijk de intentie uitgesproken om voor langere tijd met elkaar door te gaan. Op het moment dat de competitie werd stilgelegd nam Leones een 2e plaats in in de competitie, met zeven punten uit vier wedstrijden. Wel zijn er ploegen die een of twee wedstrijden minder speelden en Leones kunnen passeren. Hoe en wanneer de competitie vervolgd gaat worden, is nog onduidelijk.

Nieuwbouw
De realisatie van de nieuwbouw bij Leones verloopt volgens planning. De verwachting is de dat nieuwbouw in mei 2021 in gebruik genomen kan worden.