Afbeelding
Foto: BSB

Gevarieerde trainingen Fit&Run

Sport

BEUNINGEN - In deze coronatijd, met al zijn beperkingen, is het voor velen lastig om de conditie op peil te houden. Om hierbij te helpen start Stichting Beuningen Sport en Beweegt in januari met Fit&Run.

Fit&Run omvat gezellige en gevarieerde trainingen, die zeker ook effectief zijn. Het is een combinatie van verschillende beweegvormen en de trainingen worden zo georganiseerd dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen. In combinatie met de oefenvormen kan er worden hardgelopen of gewandeld. De trainingen zijn op de maandag- en woensdagavonden van 19.30 tot 21.00 uur, en vinden buiten plaats op wisselende locaties in Beuningen.

Coronaproof
De Fit&Run trainingen starten, mits de coronamaatregelen dat toelaten, in januari 2021. De trainingen zijn volledig coronaproof. De richtlijnen van de overheid en de overkoepelende sportorganisaties worden gevolgd. Volgens de nu geldende coronamaatregelen mag men buiten sporten in groepjes van maximaal twee personen en met een ongelimiteerd aantal groepjes. Vanuit gezondheidsperspectief wordt sporten breed aanbevolen, echter moreel gezien wacht de organisatie met de start tot 18 januari.

Aanmelden
Interesse om deel te nemen aan de Fit&Run trainingen? Stuur dan een mail naar beuningensportenbeweegt@gmail.com. Je ontvangt vervolgens informatie over de locaties van de trainingen. Zie ook: beuningensportenbeweegt.nl.

Afbeelding
Afbeelding