Van Zwam verlengt contract bij Unitas
Logo demaasenwaler.nl
Foto: Unitas'28

Van Zwam verlengt contract bij Unitas

  Sport

WAMEL - Trainer Gerard van Zwam heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract met Unitas’28 voor de jaren ná het huidige seizoen. Zo blijven Unitas’28 en Van Zwam tot en met seizoen 2022/2023 aan elkaar verbonden.

Voorzitter Jan van Ingen: ‘Juist nu, in deze bijzondere tijd, willen wij stabiliteit inbouwen en de huidige ontwikkeling van het eerste elftal continueren. Wij geloven erin dat dit goed mogelijk is met de huidige trainer en speelstijl. Helaas kan de competitie dit seizoen waarschijnlijk niet volledig uitgespeeld worden. Wij denken met deze trainer de komende twee jaar echter nog mooie resultaten te kunnen boeken en zijn van mening dat er nog voldoende rek zit in de wisselwerking tussen trainer en elftal.’

Dat lieten de eerste uitslagen ook wel zien dit seizoen, waarbij Unitas’28 met zeven punten uit drie wedstrijden goed uit de startblokken kwam en als koploper de winterstop in zal gaan.

De club is blij dat de huidige samenwerking voortgezet gaat worden. Een mooie boodschap en positief nieuws in deze lastige periode.

Meer berichten