NAS D1
NAS D1 Foto: NAS

NAS D1 speelt gelijkspel

BEUNINGEN - Donderdag was de inhaal wedstrijd TOG D1- Nas D1. Ondanks de regen werd er toch gespeeld. Nas verdedigde goed. Maar TOG scoorde als 1e. Ze kwamen voor met 3-0.

Bij ons scoorde Lorainne 2x, waarvan 1 strafworp. Aniek scoorde ook 1x. We hadden meerdere kansen die er helaas niet in wilde .Uitslag 5-3. Zaterdag moest de D1 in Groesbeek spelen tegen De Horst. In de 1e helft ging het redelijk gelijk op maar door een paar foutjes in de verdediging lukte het De Horst om een paar keer te scoren. Helaas werd tot 2 x toe de mooie strafworp van Aniek afgekeurd vanwege te vroeg starten en op de lijn staan. Gelukkig scoorde Lorainne nog wel met een mooi afstand schot.De 2e helft had NAS duidelijk moeite om goed te blijven verdedigen waardoor De Horst ruimte kreeg om te scoren. In de aanval lukte het niet meer om te scoren helaas was de eindstand was dan ook 7-1 voor De Horst. Nas moest uit tegen Diosa. Het was een leuke wedstrijd. In het begin had Nas veel kansen maar er wilde er geen in. De ruststand werd dan ook 0-0. De tweede helft ging het beter. Nas wist er 4 te score. 2 mooie doelpunten door Eline 1 door Eva en Femm wist er ook nog 1 in te gooien. Knap gedaan gedaan dames.

De aspiranten B speelden hun laatste wedstrijd in Venhorst tegen Jes. Het was een beladen wedstrijd, want om kampioen te worden moest er minstens gelijk gespeeld worden. De 1e helft lukte dat aardig er was een 0-3 voorsprong maar toen raakte NAS het spoor even bijster en kwam Jes terug naar 4-3. NAS bleef e rwel in geloven en wist de wedstrijd weer na zich toe te trekken en wint met 4-5. De meiden zijn verrast met taart en champagne en natuurlijk een medaile.