Logo demaasenwaler.nl
Foto: Diana de Leur

Keeperstrainingen in Druten

  Sport

DRUTEN - DIO'30 heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Keepersaction. Deze organisatie gaat op zondagochtend keeperstrainingen verzorgen voor jongens en meisjes uit Druten en omstreken. Ook de eigen keeperstrainers van DIO’30 worden opgeleid. Gijs Lamers, Jesse Nass, Luc Geijsen en Paul van Hees zullen hier komend seizoen dan ook deel van uit maken.

De missie van Keepersaction is jongens en meisjes te enthousiasmeren om met plezier te keepen. Plezier en zelfvertrouwen zijn daarbij belangrijk. Door optimistisch te zijn naar de keepers, ze complimenten te geven, weloverwogen opbouwende kritiek brengen en het accent te leggen op zelf beter worden, worden de jongens en meisjes aangemoedigd om vooruitgang te boeken. Hierdoor ontstaat een positieve sfeer waarin jeugdige keepers zich prettig en veilig voelen en zich goed kunnen ontwikkelen.

De keeperschool is niet alleen bedoeld voor keepers van DIO’30. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Ook oud-keepers die een opleiding willen volgen, om bij hun eigen club keeperstraining te kunnen geven, zijn welkom. Voor meer informatie, zie www.facebook.com/Dio30Druten.

Meer berichten