Leones kan bekerwinst uit het hoofd zetten na verlies tegen Beuningse Boys

Sport

Afgelopen dinsdagavond heeft Leones in een regenachtig duel met 3-1 verloren van Beuningse Boys. De derdeklasser speelde fel en bij vlagen ook mooi voetbal, de geel-zwarten speelden daarentegen slap, slordig en ongedisciplineerd.

De eerste helft verliep onstuimig. Leones kreeg geen grip op de wedstrijd en liet de uitploeg in zijn spel komen. Al na twintig minuten voetbal resulteerde dit in de 0-1. Een lage voorzet vanaf de linkerkant kon van dichtbij gemakkelijk worden binnengetikt. Ook na de openingstreffer veranderde het spelbeeld nauwelijks. Een paar minuten later kreeg Leones een andere tik te verwerken, toen Joshua Lopez Cuijten het veld geblesseerd moest verlaten. Met Jurre Basten die voor hem in de plaats kwam leek Leones wat agressiever te gaan spelen, maar ondanks dat vloog vlak voor rust een geplaatst schot onverwachts achter doelman Nick Degen.

In de tweede helft leek Leones enigszins beter te gaan spelen. Bram Kooijmans en Hassan Arslan leken de aansluitingstreffer te maken, maar beiden hadden het vizier niet op scherp staan. Waar Leones zijn kansen om zeep hielp, waren de Beuningse Boys uiterst effectief, want tien minuten na rust wisten de rood-witten de 0-3 te maken. Naarmate de wedstrijd vorderde daalde bij Leones ook het geloof op nog een goed resultaat, en ondanks dat Stefan de Jong, na een mooie assist van Bram Kooijmans, nog voor de 1-3 aantekende, wist de uitploeg de zege nog vrij gemakkelijk over de streep te trekken.