Wedstrijden NAS

Zaterdag speelde Nas E2 uit tegen SVO 2.
In de eerste minuut wist SVO al te score. Nas moest aan de bak. Het duurde even maar Femm wist er toch een hele mooie in te gooien. Daarna scoorde svo weer, maar ook Jade ( de jarige job) scoorde een prachtig doelpunt . We gingen 2 -2 de rust in.
De tweede helft was erg spannend maar Jade gooide er nog een in. De eindstand is 2 - 3 voor Nas geworden.

Zaterdag was het even behelpen voor d eB2, door ziekte en blessures deden 2 speelsters van de D mee. NAS begon sterk en Susan wist al snel de 1-0 te maken. Susan maakte er even later 2-0 van en Tyra wist de 3-0 op het scorebord te zetten. Hierna kon DAW Schaijk wat terug doen door 3-1 en de 3-2 te scoren, dit was ook meteen de ruststand. Na rust maakt DAW er zelfs 3-3 van. Gelukkig wist NAS via Tyra snel de 4-3 te scoren en miste Isa helaas een strafworp. De 5-3 kwam even later toch op het scorebord door Amy. DAW deed nog iets terug en scoorde de 5-4. Het bleef hierdoor spannend en gelukkig voor ons werd er niet meer gescoord. Een verdiende overwinning door hard werken en ook een dikke pluim voor de 2 invallers Mara en Cayenne die zich niet van de wijs lieten brengen door hun toch grotere tegenstanders.

De pupillen e1 speelden in Geffen tegen Be Quick. NAS was duidelijk de betere maar liet verdedigend toch wat steekjes vallen daardoor kon Be Quick nog 6 keer scoren. Maar e voorsprong was groot genoeg en zo wint NAS met 10-6. Voor NAS scoorde Aniek 5, Madelynn 3 en Nienke 2.

Op de stormachtige zondag speelde NAS 1 een uitwedstrijd tegen SPES 3. Het was een leuke wedstrijd met veel tempo en veel kansen. Uiteindelijk heeft NAS 1 met 8-13 gewonnen, met als topscoorders Lotte en Danique.