Wedstrijden NAS

Woensdag 15 januari speelde de dames van MW 1 tegen ODIO MW 1 in Millingen. De wedstrijd begon goed en Nas stond al snel 0-3 voor. ODIO kwam terug met 2 doelpunten, waardoor de ruststand 2-3 werd. Na de rust was Nas niet sterk genoeg om het windende doelpunt te maken en eindigde de wedstrijd in een gelijkstand: 5-5. De doelpunten zijn gescoord door Lotte 3, Ruth en Iris.

Afgelopen zaterdag moest de E2 van Nas korfballen bij de Horst in Groesbeek. Nas kwam de eerste helft al vrij snel achter te staan. De Horst scoorde twee doelpunten achter elkaar. Nas moest aan de bak. Gelukkig lukte dat ook, en gingen ze de rust in met een 2 - 2 tussenstand, door een doelpunt van Jade en van Fiene. De tweede helft gaf Nas niets meer weg. Jade wist nog een mooi doelpunt te score. Nas heeft gewonnen met 2 – 3.

De pupillen E1 speelden in Oss tegen Mosa. Nas was in de 1e helft duidelijk de betere maar wist te weinig te scoren. De 0-3 voorspong werd in het laatste kwart teniet gedaan 3-3. Doelpunten van Aniek, Madelynn en Femke.