Logo demaasenwaler.nl

Terugblik toernooi BC Argus

  Sport

Het jaar 2020 is voor de badmintonners uit Beneden-Leeuwen succesvol van start gegaan.

Na een buitengewoon succesvolle olliebollen/appelbiegnetsactie op oudjaarsdag (waarvoor nogmaals dank voor de klandizie),hebben de sporters er na de korte winterstop al 2 speelavonden op zitten.De deze week 46 jarige vereniging vierde het nieuwe jaar met een 2020 toernooi.

Onder leiding van trainer Paul van Vlaanderen werd dankzij de grote opkomst op alle bannen fanatiek gespeeld.

De normaal zo eensgezinde leden werden in twee teams verdeeld team rood en team blauw.Om de mooiste partijen te krijgen waren de teams van vergelijkbare sterkte.Er waren single wedstrijden dubbel en mix dubbel parteitjes.Normaal wordt er gespeeld tot 21 punten,maar in het kader van dit mooie sportjaar werd er 1 malig gestreden tot 20 punten.

De sporters werden niet alleen uitgedaagd met de rackets in hun handen,ook werd de algemene kennis op de proef gesteld.

Vragen over sport,politiek,media en muziek met het overkoepelende thema 2020.Het niveau van de vragen viel niet te onderschatten waardoor het antaal te behalen punten hetzelfde was als bij de fysieke wedstrijden.Uiteindelijk trok team rood,met Johan Leenders als teamcaptain aan het langste eind.

Dit zal zeker niet de laatste activiteit van de vereniging zijn dit seizoen.Belangstellende kunnen elke vrijdag om 21:00 een shutteltje mee komen slaan in de Rosmolen.Voor meer info kijk op onze faceboekpagina of op de website:www.bc-argus.nl.

Meer berichten