Afbeelding
Foto: Challenge Beuningen

Wedstrijdverslagen Challenge Beuningen

Sport

Heren 1
De heren speelden een uitwedstrijd in Nijmegen tegen het Heren 3 team van Trajanum. De wedstrijden eindigde in een stand van 40-50, in het voordeel van Challenge.

Heren 2
Met positieve energie ontvingen de heren 2 dit weekend de mannen uit Duiven. Beide teams waren gebrand om te winnen want het ging om plek 5 in de competitie. De challenge heren begonnen sterk met veel rust in de aanval en in de rust stonden ze met 41-18 voor. Na de rust hadden de Pigeons uit duiven hun energie teruggevonden en startte fanatiek. De heren van challenge werden een beetje overrompeld en werden langzaam wat slordiger. Toch hebben ze de winst niet weggegeven en met een eindstand van 65-51 staan ze nu op de 5e plek in de competitie.

U20
De mannen van de U20 vertrokken naar Arnhem om tegen de Arnhem Eagles te spelen. Helaas konden ze deze wedstrijd niet winnen, het is de eerst verloren wedstrijd van de U20 dit seizoen. Eindstand : 62-45

De volgende wedstrijden zijn weer in het nieuwe jaar, op 11 januari.
Heren 1 speelt dan uit tegen de Hanze Stars uit Zutphen. Heren 2 speelt uit in Nijmegen tegen Trajanum. De U20 speelt ook uit in Zwolle tegen Landstede Basketbal.