Leones verliest in koud en matig duel

EINDHOVEN - Afgelopen zondag heeft Leones de uitwedstrijd in Eindhoven tegen RKVV Brabantia verloren met 3-0. Hiermee zakt Leones naar een 7de plaats in de competitie.

Op deze koude zondag op het mooie Sportpark Strijp werd in een matig duel verloren van Brabantia. Leones stond in de eerste helft onder druk, creëerde te weinig en er werden veel duels verloren. Ook was er de pech dat in de 30ste minuut toen doelman Noud Koppers de bal tegen een tegenstander schoot en zo in de goal belandde. Ook in het vervolg van deze 1ste helft wist Leones geen stempel op de wedstrijd drukken.

In de 2de helft probeerde Leones zich nog wel te herpakken, creëerde het nog wat kansen en kwam het beter in het spel. Brabantia kwam vervolgens wel op een 2-0 voorsprong door een uittrap van de keeper, die al stuiterend in de 16 kwam, waarbij Leones het duel verloor en de bal weer uit de net gevist kon worden. Daarna volgde de 3-0 door een penalty en was de wedstrijd gespeeld.

De komende 2 weken volgen er 3 thuiswedstrijden waarbij Nemelaer de eerste tegenstander is. Een goed moment om de aansluiting te behouden. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Nemelaer die om 14.00 uur wordt gespeeld.