Sterke eerste helft zorgt voor eerste winst AWC

WIJCHEN - De eerste overwinning van het seizoen 2019/20 is binnen voor AWC. Tegen Moerse Boys werden de drie punten in eigen huis gehouden. Vooral de eerste helft was beslissend voor de zege.

Al heel vroeg in de wedstrijd kwamen de mannen van coach Camiel Jager op voorsprong. Na een corner werkte Youri Hubers de bal achter doelman Tom Magielse. Hierna schoot Moerse Boys nog op de paal maar AWC wist de voorsprong uit te breiden. Safa Kizir schoot de bal na een steekpass in het doel. Nog voor rust werd het 3-0; Dennis Straten werkte een door Boy Visser teruggelegde bal langs de paal.

Het eerste wapenfeit in de tweede helft was een goal van de bezoekers, namens wie Tim Goossens scoorde. Opnieuw was het hierop een corner die voor een treffer zorgde; Kizir was andermaal de doelpuntenmaker. Over en weer volgde kansen voor beide teams, maar het slotakkoord was voor Moerse Boys, toen Pim Goossens de bal met een stift over AWC-keeper Jarik Veltmaat schoot.

Opstelling: Jarik Veltmaat; Rico Timmermans ('90+1 Sjoerd van der Looy), Nicky van de Groes, Sven Jansen, Job van de Groes; Joost Loeffen ('84 Daan Pauwels), Youri Hubers, Dennis Straten; Boy Visser, Safa Kizir, Daan de Bruijn ('76 Jaap Jansen)