Logo demaasenwaler.nl

Kom ook eens tafeltennissen

  Sport

BEUNINGEN - De leden van Tafeltennis Club Beuningen staan na deze warme zomerstop te popelen om te beginnen. En dat kan vanaf aanstaande vrijdag weer. Dan wordt er getafeltennist in Sociaal Cultureel Centrum De Lèghe Polder aan de Schoolstraat. Vanaf 18.30 uur staan hier de tafels opgesteld voor junioren jongens en meisjes en vanaf 19.30 uur begint de speelavond voor de senioren.

Op de dinsdagavonden wordt getafeltennist in sporthal De Tinnegieter. De juniorentraining begint om 18.00 uur en om 19.30 uur die van de senioren. Ben je nog op zoek naar een actieve binnensport, kom dan gerust eens een kijkje nemen en speel mee.

TCB neemt met 3 junioren- en 8 seniorenteams aan de NTTB-competitie deel. Op zaterdag 7 september start het eerste junioren team gelijk met een moeilijke uitwedstrijd in Zevenaar.
Het eerste seniorenteam krijgt op vrijdag 13 september een team uit Herpen op bezoek. TCB speelt haar thuiswedstrijden in De Lèghe Polder.

De mannen en vrouwen 60 plussers van FitTafeltennis waren vorige week al begonnen en ze hadden er weer echt zin in. Zij spelen op woensdagmorgen en -middag in Sociaal Cultureel Centrum De Lèghe Polder aan de Schoolstraat. In beide groepen is nog ruimte voor de plaatsing van nieuwe leden. Wil je onder een sportief partijtje tafeltennis andere 60 plussers ontmoeten, kom dan gerust eens een kijkje nemen. Er zijn voldoende batjes aanwezig om gelijk aan de slag te gaan.

Meer berichten