De gehele selectie en begeleiding van DIO’30 ging samen met waarnemend burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld.
De gehele selectie en begeleiding van DIO’30 ging samen met waarnemend burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld. Foto: Twan van der Zandt

Selectie van DIO'30 gehuldigd op Drutens gemeentehuis

Sport

DRUTEN - Vorige week donderdag is de voltallige selectie en begeleiding van DIO'30 gehuldigd op het gemeentehuis van Druten.

Op zondag 26 mei haalde het eerste elftal van DIO'30 het kampioenschap binnen van de derde klasse D en dat vond het gemeentebestuur een goede rede om de spelers en trainers nog eens extra in het zonnetje te zetten. Om ongeveer 19.00 uur arriveerde de selectie en via de rode loper betraden ze het gemeentehuis. Vanaf de boven verdieping werden de spelers per 2 tegelijk het balkon opgeroepen door wethouder van sport Sjef van Elk. Nadat het gehele balkon gevuld was met spelers en begeleiding werd iedereen toegesproken door waarnemend burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld. Daarna kwamen ook trainer Jord Roos en aanvoerder Willem Vos nog even aan het woord om het publiek dat op de huldiging af was gekomen toe te spreken en te bedanken. Tot slot werd er beneden in de kantine van het gemeentehuis nog een drankje gedronken en wat foto's gemaakt waarna het officiële gedeelte van de avond ten einde kwam.