Grasvolleybalveld Maasfeesten
Grasvolleybalveld Maasfeesten Foto: Mario van der Velden

Teams gezocht voor Maasfeesten volleybaltoernooi

Sport

APPELTERN - Als onderdeel van Maasfeesten Appeltern wordt op zaterdag 13 juli, in samenwerking met volleybalvereniging Atalante uit Horssen, een grasvolleybaltoernooi gehouden op een unieke locatie. Een deel van de uiterwaarden aan de Maas in Appeltern is hiervoor speciaal geprepareerd en ingezaaid, zodat daar straks op een perfecte grasmat gespeeld kan worden. Het enige wat nu nog ontbreekt zijn teams.

Het grasvolleybaltoernooi heeft een recreatief karakter en is bij uitstek geschikt voor buurt-, familie- en vriendenteams. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld. Inschrijving is mogelijk in de categorieën heren, dames, gemengd en jeugd, niveau beginners of gevorderd. De wedstrijden starten rond 10:00 uur en rond 17:00 zijn de winnaars bekend. Tijdens en na de wedstrijden kunnen deelnemers en publiek genieten van een breed aanbod van foodkramen. Voor de kinderen staan tal van attracties opgesteld. Aansluitend aan de prijsuitreiking is er livemuziek en gaat het sportieve gedeelte langzaam over in een sfeervolle en feestelijke avond aan de Maas.

Aanmelden voor het Atalante-Maasfeesten volleybaltoernooi kan via www.atalantehorssen.nl. De inschrijving sluit op 20 juni. Kijk voor meer informatie over Maasfeesten Appeltern onder de knop 'Evenementen' op www.mooi-appeltern.nl.