organisatie Beuningen Klassiek, Heren achter: René, Frank, Gerrie, Timo Dames voor  : Lisette, Regina, Dorien Niet op de foto: Emile, Anita
organisatie Beuningen Klassiek, Heren achter: René, Frank, Gerrie, Timo Dames voor : Lisette, Regina, Dorien Niet op de foto: Emile, Anita Foto: Gerrie

Tennistoernooi Beuningen Klassiek

Sport

BEUNINGEN - Van 3 tot en met 9 juni vindt het jaarlijkse Beuningen Klassiek 30+ tennistoernooi plaats op het tennispark van TC de Linden in Beuningen.

Elk jaar doen ca. 175 deelnemers uit de wijde omgeving mee aan dit toernooi. Dit jaar is het thema 'Oktoberfest in juni' en wordt het park omgetoverd tot een echte Biergarten.

Onder het genot van lekkere hapjes en een gezellige entourage kan er deze week op zowel hoog als beginnend niveau in de categorieën 3 tot en met 8 getennist worden. Het toernooi staat open voor zowel enkelspel als dubbelspel. Op vrijdagavond is er voor de deelnemers een feestavond.

Belangstellenden kunnen zich tot en met 19 mei inschrijven via www.toernooi.nl (zoekterm: Beuningen Klassiek) of via www.facebook.com/beuningenklassiek).